Termosice su idealne za putovanja

Prilikom odlaska na putovanje ili izlet u prirodu, prijenos toplih ili hladnih napitaka bio bi nemoguć bez termosice. Njena glavna zadaća je zadržati temperaturu unutrašnjosti što dulje, te vam može poslužiti kao idealna boca ako se spremate na odlazak u prirodu da prenesete toplu kavu ili čaj. Sve o tome što su termosice i kako funkcioniraju, kako odabrati kvalitetne i gdje ih najpovoljnije kupiti donosimo u nastavku teksta.

Što su i kako funkcioniraju termosice?

Još u 17. st. talijanski fizičar Torricelli krenuo se je baviti problemom oko zadržavanja temperature. Tek pred kraj 19. st. je James Dewar pronašao uspješno rješenje. Boca koja je presvučena srebrom i koja oko sebe ima vakuumski prostor koji zadržava temperaturu danas nazivamo termosicom. Termosice su danas jako popularne kod planinara ili ljudi koji često vole ići na izlete i ispijati toplu kavu ili čaj. Ona zahvaljujući dvostrukim posrebrenim stijenkama između kojih se nalazi vakuum uspijeva zadržati originalnu temperaturu tekućine dugo vremena. 

Vrste termosica

Danas na tržištu nalazimo razne vrste i modele termosica. Najviše se razlikuju dizajnom i izgledom, no termosice dijelimo i prema kvaliteti i materijalu izrade. One od nehrđajućeg čelika ćete najčešće viđati, a njihov klasičan dizajn sigurno pamtite. One u poklopcu imaju jednu ili više šalica pomoću kojih možete ispijati piće iz njih, a danas se u raznim trgovinama mogu pronaći i termosice u obliku šalice. One vam mogu odlično poslužiti ako kavu namjeravate piti sami, te možete direktno iz njih piti. Ovakve termosice imaju puno manji kapacitet, no sasvim dovoljan za jednu osobu. Termosice dolaze u različitim dizajnima i bojama, te ponude u trgovinama ne nedostaje, a gdje kupiti najjeftinije saznajte u nastavku.

Brendiranje termosica online

Putem Habeco web trgovine možete brendirati vlastiti logo na termosice. Iz širokog asortimana ponude pronađite one koje vam najviše odgovaraju i u slučaju da želite brendirati zatražite ponudu. Termosice mogu biti odličan i koristan poslovni poklon, a osim toga možete ih koristiti i za osobne upotrebe. Nebrendirane termosice u ponudi ove web trgovine nalaze se po veoma povoljnim cijenama. Jednostavno odaberite proizvode koje želite naručiti i dodajte ih u košaricu. Nakon plaćanja oni će stići na vašu adresu u veoma kratkom roku.