hosting internetskih stranica

Bez muke do internetskog hostinga

Ljudi koji danas imaju svoju tvrtku, obrt ili se na neki način žele predstaviti većem broju ljudi, postali su svjesni činjenice da je internet ono što im to može omogućiti. Internet je postao najsnažniji medij po pitanju oglašavanja i svi kojima je stalo do njihovog poslovanja, znaju da su vlastite web stranice iznimno važne. Srećom, … Read more »

LCD monitor

LCD monitor kao standard današnjice

Kada je riječ o izboru monitora za računalo, svatko ima drugačije preferencije. Nekome je potreban monitor s visokom kvalitetom slike kako bi mogao igrati igre, dok je nekome potreban veliki ekran kako bi mogao u isto vrijeme raditi na više zadataka.  Bez obzira na potrebe pojedinca, poznato je da su LCD monitori danas standardni uređaji … Read more »

Popsocket

Novi zanimljiv dodatak za mobilne uređaje

Htjeti mi to sebi priznati ili ne, tehnologija je zavladala velikim dijelom naših života. Brojne stvari u raznim industrijama danas su gotovo nezamislive bez raznih tehnoloških inovacija, a situacija nije bitno drugačija i u pogledu svakodnevnog života. Mnogi će danas teško zamisliti svoju svakodnevicu bez mobilnog telefona, tableta, prijenosnog računala ili nečeg sličnog. Ponuda je … Read more »

Registracija domena

Registracija domena i stvaranje web stranice

Bez obzira na razlog otvaranja vaše web stranice, iz privatnih ili poslovnih razloga, domena je jedna od komponenti bez koje nije moguće svoju stranicu plasirati na internet. Internet domena je vaša „adresa“ na internetu, a registracija domena je vrlo jednostavan korak za svakog barem malo informatički pismenog pojedinca. Ukoliko nemate vremena za registraciju domene, taj … Read more »