Popsocket

Novi zanimljiv dodatak za mobilne uređaje

Htjeti mi to sebi priznati ili ne, tehnologija je zavladala velikim dijelom naših života. Brojne stvari u raznim industrijama danas su gotovo nezamislive bez raznih tehnoloških inovacija, a situacija nije bitno drugačija i u pogledu svakodnevnog života. Mnogi će danas teško zamisliti svoju svakodnevicu bez mobilnog telefona, tableta, prijenosnog računala ili nečeg sličnog. Ponuda je … Read more »

Registracija domena

Registracija domena i stvaranje web stranice

Bez obzira na razlog otvaranja vaše web stranice, iz privatnih ili poslovnih razloga, domena je jedna od komponenti bez koje nije moguće svoju stranicu plasirati na internet. Internet domena je vaša „adresa“ na internetu, a registracija domena je vrlo jednostavan korak za svakog barem malo informatički pismenog pojedinca. Ukoliko nemate vremena za registraciju domene, taj … Read more »

Web hosting u Hrvatskoj

Da bi vaš sadržaj predstavili na internetu i da bi on bio dostupan milijunima ljudi širom svijeta osim domene preko koje se ulazi na stranicu potrebno je imati i web hosting. Hrvatski hosting koji se ističe od svih ostalih je plus.hr jer njihove usluge zaista imaju svoju vrijednost. U nastavku ćemo pričati na što sve … Read more »