O stranici Yogi.si

U webshopu Yogi.si nalazi se više od 50.000 različitih proizvoda vezanih uz motore. Od odjeće za vožnju motora (cipele, hlače, jakne), do kaciga, motora i njihovih rezervnih dijelova. Ovo su samo neke od glavnih kategorija proizvoda koje nudimo u našem web shopu, a ne sumnjamo u to da ćete između 50.000 različitih proizvoda naći neke koji vam savršeno odgovaraju i imaju pristupačnu cijenu.

Nudimo širok asortiman razne moto opreme, a do sada smo dugi niz godina prisutni na tržištu što vam daje sigurnost da kupujete samo vrhunske proizvode.

Yogi.si specijaliziran je web shop za prodaju motocikala i moto opreme, a na slovenskom tržištu prisutni smo već više od petnaest godina. Mi smo prodavač originalnih rezervnih djelova motora Honda, Yamaha, Kawasaki i Beta, a osim toga u našem servisu nudimo i profesionalno montiranje tih dijelova. Također nudimo i kompatibilne rezervne dijelove za gotovo sve marke motocikala, a isto tako možemo ponuditi i njihovo montiranje u servisu.

U servisu nudimo široki spektar moto opreme raznih marki, cijena i kvaliteta. Također ponosni smo što na tržište stavljamo i marku Valentina Rossia – VR 46, od koje na našem web shopu možete pronaći razne odjevne predmete, originalne naljepnice i šilterice, te još puno toga.

Kao profesionalci koji su već 15 godina na tržištu stekli smo ime koje je u svijetu motociklizma veoma popularno i poštovano, a osim toga naše usluge koje obavljamo su i servis motocikala, popravak oštećenih motocikala i njihovo održavanje, prodaja-zamjena-centriranje guma, prodaja rezervnih dijelova za motocikle, ugradnja pribora i prebacivanje vitalnih komponenti motora.

Ukoliko ste strastveni ljubitelj motociklizma ili tek ulazite u svijet motociklizma, odgovarajuća moto oprema je izrazito potrebna. Stoga prije nego što krenete s vožnjom, na našem web shopu Yogi.si možete pronaći sve ono što će vam ikada trebati u svijetu motora. Dugim nizom godina na tržištu stvorili smo si ime koje je u svijetu motociklizma poznato i broj jedan izbor za kupnju moto opreme i svega vezanog uz motocikle.

Također na web shopu redovno možete naići na popuste i akcije i na taj način pokazujemo kako su nam kupci na prvom mjestu, a ne profit.