Stomatološke usluge na jednom mjestu

Danas su dostupne brojne stomatološke ordinacije, bilo da je riječ o onim državnim ili privatnim. Svatko ima mogućnost odabrati stomatologa kojeg želi posjetiti kako bi riješio probleme sa zubima. Brojni stomatolozi shvatili su važnost digitalnih medija te se mnogi odlučuju predstaviti i putem Interneta, odnosno putem vlastitih web stranica. To se mnogima pokazalo kao odlično rješenje jer se brojni potencijalni pacijenti odlučuju za one stomatološke ordinacije koje su dobro predstavljene na Internetu. Jedna od takvih stomatoloških ordinacija je i ona dr. Gregora Škorjanca, dostupna na www.zobozdravstvo-skorjanc.com.

Jednostavna navigacija

Ono što se može primijetiti pri prvom posjetu web stranici www.zobozdravstvo-skorjanc.com je jednostavna navigacija. No, to nipošto ne znači da na ovoj web stranici manjka informacija i podataka. Baš naprotiv, na ovoj web stranici ćete pronaći sve što bi vas moglo zanimati, ali ćete do svih informacija doći vrlo jednostavno.

Stomatologija Škorjanc

Tako u gornjem dijelu stranice imate poveznice na glavne dijelove web stranice. Na prvoj možete saznati sve o ovoj ordinaciji. Tako ćete saznati sve o vlasniku ove ordinacije, dr. Gregoru Škorjancu, ali i o ostalim djelatnicima ordinacije. Također ćete moći dobiti informacije o tome po čemu je ova ordinacija specifična i zašto biste se trebali odlučiti baš za nju.

Na idućoj poveznici moći ćete saznati sve ostale detalje oko ove ordinacije, vidjeti brojne slike kao i saznati sve o naprednim tehnologijama koje koriste u svom radu. Iduća poveznica daje vam i razne zanimljive članke koji bi vam mogli biti zanimljivi, a vezano uz stomatologiju i stomatološke usluge.

Storitve

Na ovoj poveznici moći ćete saznati sve o uslugama koje ova ordinacija nudi svojim pacijentima (izbjeljivanje zuba, implantati, …). Svaki usluga je detaljno opisana tako da nećete imati nikakvih problema da saznate više od određenim tehnikama i metodama. Isto tako, unutar ove poveznice pronaći ćete ono što će mnoge najviše zanimati, a to je cjenik. Sve usluge su detaljno opisano u cjeniku te ćete vrlo jednostavno moći i sami izračunati koliko bi vas stajala određena usluga. Upravo ta transparentnost kada su u pitanju cijene će zasigurno privući brojne nove pacijente. Jer pacijenti ne vole iznenađenja, ne vole doći u ordinaciju ako unaprijed ne znaju kakve cijene mogu očekivati.

Stomatologija Škorjanc

Blog

Posljednja poveznica na ovoj web stranici odnosi se na blog. Blog je vrlo popularan način izražavanja te mnogi redovito posjećuju blogove. Tako ćete i na ovom blogu s moći pronaći brojne zanimljive tekstove vezane uz stomatologiju koje pišu stručnjaci iz tog područja tako da možete biti sigurni u njihovu stručnost.

Tekstovi se redovito dodaju pa ako vas zanima takva tematika, svakako posjećujte ovaj blog kako biste redovito dobivali zanimljive informacije.

Multijezičnost

Cijeli kompletni naziv domene ove web stranice ukazuje da nije isključivo bazirana na slovensko tržište, već puno šire. Upravo zbog toga je odabrana globalna domena s com ekstenzijom. A kako bi svoju ordinaciju i svoje usluge predstavili široj publici, web stranica je multijezična, odnosno prevedena je na više jezika. Tako uvijek možete vrlo jednostavno promijeniti jezik web stranice na jedan od četira ponuđena jezika: slovenski, engleski, njemački i talijanski. U te svrhe su na sredini stranice postavljene četiri zastavice te klikom na njih ćete dobiti stranicu na odabranom jeziku. To je ono što će itekako znati cijeniti posjetitelji s drugog govornog područja koji se neće morati koristiti nekim posebnim online prevoditeljem, već će jednostavno moći pregledati web stranicu na jezik kojeg razumiju.

Povezanost s društvenim mrežama

Kako ne bi sve ostalo samo na web stranici, ordinacija dr. Škorjanca je odlično povezana i s ostalim društvenim mrežama koje su danas itekako popularne. Tako na gornjem dijelu stranice možete pronaći četiri simbola koji ukazuju na četiri najpopularnije platforme: Facebook, Google+, YouTube i Instagram. Klikom na bilo koji od ta četiri simbola će se otvoriti pripadajuća stranica na toj platformi. Tako ćete na njihovoj Facebook i Google+ stranici pronaći i još brojne druge zanimljivosti, dok su Instagram i YouTube ovdje za dijeljenje raznih zanimljivih sadržaja. Putem njihovog Instagrama ćete moći pronaći razne zanimljive fotografije, dok ćete putem njihovog YouTube kanala moći vidjeti razne zanimljive videozapise koje su odlučili podijeliti sa svojim potencijalnim pacijentima.

Sve u svemu, web stranica www.zobozdravstvo-skorjanc.com je odrađena vrlo profesionalno te ima sve ono što bi buduće pacijente moglo zanimati. Sve usluge su jasno prezentirane uz cjenik svih tih usluga, a sama web stranica je jednostavna, ali vrlo učinkovita kada je u pitanju pronalazak svih potrebnih informacija.