Rezervni dijelovi za automobile

Silux auto dijelovi i oprema za vozila neće Vas razočarati. Ukažite nam povjerenje, jer distribucijom i prodajom rezervnih dijelova za automobile i opreme bavimo se već dugi niz godina. Postali smo prepoznatljiv brend u regiji, pa danas Silux ima svoja prodajna mjesta u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Srbiji, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Austriji.

Naš cilj je pružiti klijentima automobilske dijelove vrhunske kvalitete uz pristupačnu cijenu. Kod nas mogu se pronaći gotovo svi rezervni dijelovi za automobile. Osim toga, jedni smo od rijetkih koji su poslovanje podigli na višu razinu, što znači da potrebne automobilske dijelove ili opremu za Vaš automobil možete naručiti putem interneta, iz udobnosti svog doma. Tek kada ste provjerili ponudu, i pronašli odgovarajući dio, uz par jednostavnih koraka možete naručiti i platiti artikle koji će u što kraćem roku stići na odabranu adresu.

Kupovanje u našim web trgovinama obavlja se u par koraka

Odaberite proizvođača, model automobila i godinu proizvodnje. Nakon toga pogledajte po kategorijama i pronađite dio koji Vam je potreban. Kada ste odabrali artikle, i spremili ih u košaricu, jednostavno uradite kupovinu.

Vaša narudžba stiže u što kraćem roku, u originalnom pakiranju. Dijelovi su spremni za ugradnju.

Naše osoblje radi 7 dana u tjednu, na raspolaganju kupcima. Cilj nam je, da u što kraćem roku, za naše kupce sortiramo, zapakiramo i dopremimo traženi proizvod. Vašu narudžbu dostavljamo u najkraćem mogućem roku, sigurno i po povoljnoj cijeni. Posao obavljamo profesionalno, na zadovoljstvo kupaca, i sa ciljem da u potpunosti opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali.

Što nudimo?

Silux web trgovina u ponudi ima sve vrste žarulja i rezervnih dijelova za automobile. U našoj trgovini možete pronaći dijelove karoserije, auto stakla, dijelove rashladnog sustava, dijelove šasije i pogonskog sustava, rezervne dijelove motora i razne dodatke i opremu za automobile.

Nudimo Vam dijelove poznatih svjetskih brendova – dijelove vrhunske kvalitete, i trajnosti, uz pristupačne cijene. Svjesni smo činjenice da zamjena auto dijelova značajno utječe na kućni proračun, zbog čega smo naše poslovanje stavili pod moto – kvalitetno i povoljno. Maksimalno se trudimo odabrati automobilske dijelove vrhunske kvalitete, koji će trajati i biti sigurni, a opet su pristupačni cijenom.

LED žarulje za auto su pokorile tržište auto opreme. U pozitivnom smislu. Više o tome u članku.

 

Katalizatori su postali važan dio ispušnog sustava u automobilima. Što su Euro norme strože to su katalizatori postali kompleksniji i naravno skuplji. Čitaj više …