ProForm 6.0 RT Traka za trčanje

Dolazi sa umereno velikom palubom od 18″ X 50″ koji bi trebao da zadovolji većinu korisnika, ali oni sa većim korakom mogu da ga nadju ograničavajućim. Dolazi sa dobrim motorom, 2.0 CHP (continuous horsepower) za model u njegovom cenovnom rangu. To će vam omogućiti da idete i do 10 milja po satu.

Paluba može takodje da se nagne i do 10% za povećan intenzitet i saviće se za pogodno skladištenje i pomeranje. Paluba dolazi sa jastučićima za podršku da pripomogne redukovanju udara, što je generalno bolje za vaše zglobove nego normalno šetanje ali ne toliko kao ostali modeli.

Konzola na 6.0 RT dolazi sa USB portom tako da možete da se konektujete na vaš iPod da pratite vaše vežbanje na iFit. Takodje možete koristiti konzolu da slušate vašu omiljenu muziku, audioknjige, ili podkastove. Ako niste sigurni za najbolji način vaše rutine za vežbanje, konzola dolazi sa 8 programiranih vežbi koji variraju po intenzitetu i nivou.

proform-6-0-rt

Za svoj cenovni rang, ima prilično darežljivu preporuku za težinu: 136 kilograma. Samim tim, ovaj model bi bio odlična opcija za one što žele da izgube kilograme.

6.0 RT dolazi sa garancijom od 5 godina za motor i okvir, garanciju retko ko i iskoristi. Ostale trake za trčanje su pokrivene na samo 90 dana, ali ovo uključuje i radne greške i defekte od strane proizvodjača.

Ako želite prostu mašinu bez ikakvih ukrasa, ovo je sigurno najbolja opcija. Njena mala paluba i prosta konzola čine je isplativom trakom za trčanje koja će biti dobra za one koji imaju mali korak i malo telo.