Odličan izbor prehrane za vašeg kućnog ljubimca

Svi znamo da su psi naši najbolji prijatelji te da kao takvi zaslužuju samo najbolje. Uz dresuru, šetnje i pažnju, briga o prehrani vašeg psa također igra ključnu ulogu u njegovom zdravlju. No, priprema posebnih obroka za vašeg ljubimca može biti zamorna i zahtjevna. S druge strane, kupnja vlažne hrane u konzervama može zahtijevati značajan dio iz kućnog budžeta. 

Cilj svakog vlasnika je naći kompromis između cijene i kvalitete hrane za psa. Srećom, ne trebaju dugo tražiti jer postoji hladno prešana hrana za pse.

Što je hladno prešana hrana za pse

Hladno prešana hrana za pse je visokokvalitetna hrana koja se lako probavlja i ima očuvane hranjive sastojke. Pripremljena je postupkom prešanja na niskim temperaturama kako bi se sačuvali okus i nutritivna vrijednost. 

Hladno prešana hrana za pse za pse s osjetljivim želucem
Osigurajte najbolju hranu za vašeg psa! Hladno prešana hrana za pse predstavlja idealnu zamjenu za sirovu prehranu i vrlo je pogodna za pse s osjetljivim želucem. 

Ova vrsta hrane za pse savršena je za sve veličine, vrste i dobne skupine pasa. Osim toga, hladno prešana hrana za pse ima odličan okus i odgovarat će čak i najizbirljivijim psima.

Različite vrste ove hrane u trgovinama za kućne ljubimce

Prilikom odabira hladno prešane hrane za pse, važno je uzeti u obzir preferencije vašeg psa. Ova vrsta hrane može sadržavati jednu ili više vrsta mesa te biti posebno namijenjena psima s alergijama. Među najpoznatijim markama su: 

  • Wolfpack
  • Rasco 
  • Canagana 
  • Marp

Cijena jedne vreće hladno prešane hrane za pse od 12 kg može dosta varirati, ovisno o vrsti mesa i proizvođaču. Ova vrsta hrane dostupna je u svim trgovinama koje prodaju hranu za kućne ljubimce, kao i na internetu. Preporučljivo je konzultirati se s trgovcem prilikom kupovine u trgovini ili pročitati specifikacije prilikom online kupnje.

Prednosti za zdravlje pasa

Uz uštedu vremena za vlasnika, hladno prešana hrana za pse ima mnogo prednosti za same pse. Prije svega, ima odličnu nutritivnu vrijednost i okus te je lako probavljiva. Osim toga, predstavlja idealnu zamjenu za sirovu prehranu i vrlo je pogodna za pse s osjetljivim želucem. 

Vrhunski vodič za hladno prešanu hranu za pse

Također, može se kombinirati sa sirovom prehranom. Globalna prednost ove vrste hrane za pse je njezin pozitivan utjecaj na okoliš tako da su zadovoljni i pas, i vlasnik, i ostatak svijeta. Zbog svih tih prednosti, ako je dosad niste davali svom psu, razmislite da to promijeniti. Jer možda je to baš ono što je potrebno vašem psu da bude još zdraviji i sretniji.