Novi zanimljiv dodatak za mobilne uređaje

Htjeti mi to sebi priznati ili ne, tehnologija je zavladala velikim dijelom naših života. Brojne stvari u raznim industrijama danas su gotovo nezamislive bez raznih tehnoloških inovacija, a situacija nije bitno drugačija i u pogledu svakodnevnog života.

Mnogi će danas teško zamisliti svoju svakodnevicu bez mobilnog telefona, tableta, prijenosnog računala ili nečeg sličnog. Ponuda je svakim danom sve veća, a slična je situacija i kada su u pitanju mobilni dodaci. Za mobilne telefone danas tako možete pronaći raznu dodatnu opremu, neku više, neku manje korisnu. Popsocket je jedan od novijih dodataka koji se pojavio na tržištu i koji je postao omiljen posebno među mlađom generacijom.

Općenito o ovom mobilnom dodatku

Popsocket ste možda već vidjeli na nekim slikama na internetu ili negdje drugdje, no možda niste znali da je riječ upravo o njemu. Sastoji se od 3 dijela:

  • Ukrasnog diska
  • Fleksibilne drške
  • Kružne baze
Popsocket

Riječ je o plastičnom dodatku koji se zalijepi na stražnju stranu mobitela te je dostupan u mnoštvu različitih boja, ali i vrlo zanimljivih dizajna. Da, to je onaj “krug” koji ste možda vidjeli na nekim slikama ljudi koji pomoću njega drže svoj mobitel.

Osnovne funkcije popsocketa

Popsocket je zapravo vrlo jednostavan dodatak, ali ono za što je namijenjen obavlja besprijekorno. Naime, on služi za jednostavnije držanje mobitela, ali možete ga koristiti i primjerice za držanje tableta. Kada je zalijepljen na stražnju stranu, jednostavno ga uhvatite između dva prsta i mobitel će vam biti sigurniji kada ga držite.

Popsocket

Posebno je koristan za sve one koji vole slikati selfie fotografije. Mnogima se dogodila nezgoda jer im je pri slikanju mobitel ispao iz ruke. Pogotovo su nezgodni mobiteli većih dimenzija zaslona s kojima nije lako baratati kada ih se drži u jednoj ruci i pokušava stisnuti gumb za fotografiranje. No, uz popsocket vam se takve nezgode više neće događati.

Veliki raspon boja i dizajna

Prije nekoliko godina, na tržištu su vrlo popularne bile razne futrole za mobitel ili maske za mobilne uređaje. Dolazile su u raznim bojama i dizajnima pa je svatko mogao pronaći nešto za sebe i personalizirati svoj uređaj. Danas je slična situacija s popsocketima.

Popsocket

U trgovinama koje ih prodaju pronaći ćete prekrasne modele kojima ćete dodatno ukrasiti svoj uređaj. Bez obzira odaberete li neki jednobojni model, neki model sa zanimljivom slikom ili teksturom, zasigurno neće proći nezamijećeno.

Alternativno korištenje popsocketa

Iako je popsocket primarno namijenjen kao držač za mobilne uređaje, na vama je da ga koristite za što god želite. Zbog svoje mogućnosti prianjanja, lako ga možete zalijepiti na ogledalo i primjerice koristiti ga kao vješalicu za nakit ili nešto slično.

Isto tako, možete ga koristiti ga držač za fotoaparat, što je odlična mogućnost koristite li neku akcijsku kameru. Budući da ćete ju vjerojatno koristiti u raznim uvjetima, bit ćete sigurni da vam neće ispasti iz ruke.

I slavne osobe vole ovaj dodatak za mobitel

Još jedan od razloga zašto ovaj dodatak za mobitel postiže sve veću popularnost je i to što ga koriste brojne poznate osobe. Poznata je činjenica da se fanovi slavnih osoba često žele poistovjetiti s osobama iz javnog života te se trude raditi što i oni, kupovati stvari koje i oni kupuju i slično. A kada na fotografijama koje te zvijezde objavljuju na društvenim mrežama vide da i oni koriste popsocket, njegova popularnost može samo narasti.

Neke od slavnih osoba koje se nisu ustručavale pokazati da ga koriste su Serena Williams, Michael Phelps, Jared Leto i drugi. Naravno, lista poznatih osoba koje ga koriste će zasigurno još i rasti u budućnosti, a time i njegova popularnost.

Internetske trgovine nude najveći izbor

Dok se popsocket već može pronaći u određenim lokalnim trgovinama, na internetu se on nudi već duže vrijeme. Brojne internetske trgovine prepoznale su ovaj dodatak kao sljedeću “veliku stvar” pa u svojoj ponudi nude veliki izbor raznih modela. Jedna od takvih internetskih trgovina je i Gizzmo.

Ono po čemu su oni poznati je što nude originalne popsocket modele. Naime, zbog sve veće popularnosti, mnoge tvrtke su se odlučile kopirati ovaj proizvod, ali budući da je on zaštićen patentom, takve kopije nisu niti blizu originalnog proizvoda. Kupite li neku takvu kopiju, vrlo vjerojatno nećete biti zadovoljni jer ona kvalitetom nije niti blizu originalu. Zato svakako kupujte na provjerenim mjestima, a Gizzmo vam nudi baš to: originalne popsocket modele u mnoštvo različitih izvedbi po povoljnim cijenama.