Najboljim sastojcima i provjerama do kvalitetne kozmetike

Nabla kozmetika je kozmetička tvrtka iz Italije kojoj je fokus na tome da koristi samo najbolje sastojke kako bi svojim kupcima osigurala kozmetiku vrhunske kvalitete. Osim kvalitetnih sastojaka, Nabla se trudi koristiti i što više prirodnih sastojaka tijekom proizvodnje svojih proizvoda kako bi proizvodi bili kvalitetni i prirodni, a znamo da danas sve kozmetičke tvrtke teže povratku prirodi i prirodnom načinu života. 

Upravo se time vodila i Catrice kozmetika koja ulaže u premium kvalitetu svojih proizvoda pod motom kako su svi proizvodi u asortimanu provjereni i pomno odabrani te prolaze velike brojne kontrole kako bi se održao visok stupanj kvalitete proizvoda koje koristi krajnji korisnik. Cilj obiju kozmetički tvrtki je pružanje visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. 

Iskrenost i individualnost u kozmetičkom svijetu 

Temelj očaravajuće Nabla kozmetike je, uz kvalitetu i prirodne sastojke, i iskrenost prema kupcima pa su tako svi Nabla kozmetički proizvodi vrlo funkcionalni i sigurni za svakodnevno korištenje. Osim toga i Nabla i Catrice su vrlo inovativne i kreativne kozmetičke tvrtke čiji su kozmetički proizvodi uvijek zanimljivi i kreativni. 

Nabla kozmetika
Nabla kozmetika je kozmetička tvrtka iz Italije

Kroz kreativnost i inovativnost, obje tvrtke potiču individualnost i originalnost svojih korisnika koje će ih razlikovati od drugih. Kozmetika Nabla čak ima i kolekciju koja se zove Me&Nabla u kojoj korisnici imaju mogućnost sudjelovanja u stvaranju branda. 

Cruelty free kao novi postulat kozmetičkih tvrtki

Osim što kozmetičke tvrtke Nabla i Catrice koriste prirodne proizvode i što brinu o okolišu, obje se zalažu za zabranu testiranja proizvoda na životinja, čega se drže i u vlastitim tvrtkama. Zato su svi njihovi proizvodi označeni oznakom cruetly free te čak ni ne uvoze proizvode u zemlje u kojima bi oni mogli biti testirani na životinjama. 

Catrice je svoje dobavljače obvezao da pismenim putem potvrde da su njihovi proizvodi proizvedeni bez testiranja na životinjama. Nablini kozmetički proizvodi čak nemaju ni sastojke životinjskog podrijetla pa su tako većinom njihovi proizvodi veganski. U nekim se proizvodima ipak može pronaći pčelinji vosak pa se stoga ne smatraju veganskima. 

Praćenje trendova u kozmetičkoj industriji

Kako bi njihovi proizvodi uvijek bili aktualni i u trendu, obje kozmetičke tvrtke velike iznose ulažu u istraživanje tržišta i budućih trendova. Tvrtka Catrice tako ima vlastiti izviđački tim koji odlazi u najbolje modne gradove na svijetu te se ondje inspirira najnovijim izgledom i načinom života. Na taj način imaju mogućnost razvijanja proizvoda inovativnih tekstura, visokokvalitetne ambalaže i zanimljivih boja. 

Catrice
Catrice zaista pripada krugu kozmetičkih tvrtki koje imaju vrlo širok asortiman svojih proizvoda

Šarolikost asortimana kozmetičkih proizvoda

Nabla i Catrice zaista pripadaju krugu kozmetičkih tvrtki koje imaju vrlo širok asortiman svojih proizvoda te je u njihovom asortimanu moguće pronaći sve proizvode za postizanje potpunog makeup-a, poput:

 • primera
 • tekućih podloga
 • korektora
 • pudera u kamenu
 • pudera u prahu
 • olovaka za obrve
 • olovaka za usne
 • maskara
 • bronzera
 • rumenila
 • highlightera
 • paleta sjenila za oči
 • ruževa
 • sjajeva za usne
 • alata za šminkanje (četkice za šminkanje, blenderi, češljići za oblikovanje obrva i trepavica, jastučići za pudere u kamenu i prahu itd)

Neki od najpopularnijih Nabla kozmetičkih proizvoda su ruževi i olovke za usne, palete sjenila za oči, korektori, tekući puderi te dio kozmetičkih alata za šminkanje poput četkica i blendera. Catrice kozmetički proizvodi se na tržištu ističu svojim monosjenilima, proizvodima za usne te skincare proizvodima pa tako asortiman sadrži i velik broj sjajeva i ruževa u različitim završnicama, ali i različite serume za njegu obrva, trepavica i kože lica. 

Catrice u 2020. godini

Karakteristika jesensko-zimske kolekcije 2020. godine koju je nedavno predstavila ova tvrtka je čista kozmetika, sjajna kože i sve to proizvedeno uz pomoć pametnih kozmetičkih rješenja. Cjelokupna Catrice kolekcija kozmetičkih proizvoda sastoji se od proizvoda koji komplimentiraju prirodan izgled kože, koji su jednostavni za upotrebu, a istovremeno korisnicima nude maksimalne performanse. Kako bi usavršili kolekciju do savršenstva, kozmetika Catrica je ove godine kroz cijelu kolekciju provukla četiri glavna beauty trenda

Catrice kolekcija kozmetičkih proizvoda
Cjelokupna Catrice kolekcija kozmetičkih proizvoda sastoji se od proizvoda koji komplimentiraju prirodan izgled kože
 1. Redefinition of beauty- trend koji sugerira redefiniranje ljepote i to da je u ljepoti dopušteno sve što želite
 2. Cealn & Woory-free- trend koji zastupa prirodan koncept proizvoda tijekom čije se proizvodnje vodi računa o odnosu prema okolišu i životinjama te nudi ekološki bolja i održivija rješenja
 3. Skinfluence- trend u čijim se proizvodima nalaze njegujući sastojci, nanošenje istih je vrlo jednostavno, a rezultati koji se dobivaju su dugotrajni
 4. Convenience+ – potiče mogućnost eksperimentiranja s makeupom, ovisno o vašem raspoloženju, prigodi i željama. Proizvodi iz ove kolekcije prikladni su za različite načine korištenja, a rezultati variraju od minimalističkih do intenzivnih i izražajnih

Čitajte i sljedeći članak: Elegantne oxfordice za svakoga

Elegantne oxfordice su svoj put u svijet ženske obuće pronašle s polica muških ormara, i to još tijekom 19. stoljeća.