Miravila.com – za one koji vole cvijeće i biljke

Razno cvijeće i biljke mogu odlično upotpuniti prostor, bilo da je riječ o eksterijeru ili interijeru. Kada je riječ o interijeru, cvijeće ili biljke morate posaditi u zemlju i negdje smjestiti. U tu svrhu možete kupiti tegle, posude ili žardinjere. A mnogi i svoje cvijeće ili biljke koje će ostaviti vani vole držati u žardinjerama, teglama ili posudama. Možete ih kupiti u raznim lokalnim trgovinama, a odnedavno se na Internetu mogu pronaći i specijalizirane trgovine. Jedna od takvih je i miravila.com, koja nudi veliki izbor po pristupačnim cijenama.

Pet glavnih kategorija

Prvo što ćete uočiti kada vam se otvori web stranica internetske trgovine miravila.com je izbornik koji sadrži pet glavnih kategorija. To su posude za cvijeće, tegle za cvijeće, žardinjere, akcije i nova kolekcija. Odaberete li primjerice posude za cvijeće, moći ćete dodatno suziti izbor željenih proizvoda. U ovom slučaju ćete moći odabrati posude za cvijeće po namjeni, od unutarnjih, vanjskih pa sve do različitih materijala, poput onih betonskih, drvenih, keramičkih i ostalih. Odabirom neke od dostupnih podkategorija, dobit ćete prikaz proizvoda koji tamo spadaju. Na toj novootvorenoj stranici vidjet ćete samo naziv proizvoda, sliku i cijenu, a klikom na proizvod otvorit će se posebna stranica s više detalja. Ti detalji uključivat će glavne karakteristike, poput dimenzija, što će vam itekako biti od koristi prilikom traženja onog idealnog proizvoda.

Oni koji traže još više ideja za uređivanje svog doma i još više proizvoda, mogu to potražiti u katalogu koju se također može pronaći na web stranicama miravila.com.

Akcija i nova kolekcija

Dijelovi stranice koji se često mijenjaju, ovisno o raspoloživoj ponudi, odnose se na akcije i nove kolekcije. Tako ćete u dijelu vezanom za akcije moći pronaći proizvode koji se trenutno nude po sniženim cijenama. A s druge strane, u dijelu vezanom za nove kolekcije, moći ćete pronaći nove proizvode.

Internetska trgovina miravila.com se trudila da na što jednostavniji način svojim potencijalnim kupcima predstavi sve proizvode. Uzimajući u obzir jednostavnu navigaciju, odlično nazvane kategorije i podkategorije, u tome su svakako uspjeli. To znači da ćete kod njih na vrlo jednostavan i brz način pronaći idealan proizvod u koji ćete moći smjestiti svoje cvijeće ili biljke.