Kvalitetni namještaj Mizarstva Tekavčić

Internetska stranica Mizarstva Tekavčić na adresi http://www.mizarstvo-tekavcic.si/hr/ posjetiteljima nudi odličan uvid u ponudu njihovog salona. Salon im je otvoren od ponedjeljka do četvrtka od 7 h do 17 h, a petkom od 7 h do 15 h. Ukoliko u tom vremenu nikako ne možete doći do salona da biste razgledali namještaj, imate dvije opcije. Prva je da ih telefonski nazovete i pokušate dogovoriti neki termin dolaska. A druga je da se zaputite na njihovu internetsku stranicu i iz udobnosti svoga doma razgledate njihovu ponudu.

Navigacija i dizajn stranice

Internetska stranica Mizarstva Tekavčić ima jednostavan dizajn i navigaciju. To je uobičajeno za stranice ovakve vrste budući da je naglasak stranice na samom sadržaju i na što jednostavnijem dolasku do tog sadržaja.

U gornjem lijevom kutu nalazi se kućica u kojoj je moguće odabrati jezik stranice. Trenutno dostupni jezici su hrvatski, slovenski, engleski i njemački. Ispod toga, nalazi se izbornik, odnosno kategorije različitih proizvoda. Prava poveznica nazvana je “Od ideje do rješenja” i klikom na nju u sredini se otvara nova stranica s osnovnim informacijama o ovoj tvrtki, onome što nude, njihovoj viziji i informacije o njihovom salonu namještaja. Ispod ove poveznice nalazi se njihov asortiman namještaja raspoređen u više različitih kategorija.

Kategorije

Kategorije na stranici u izborniku zapravo predstavljaju različite vrste namještaja. Neke od kategorija su kreveti na sklapanje, stolovi na sklapanje, kuhinje, spavaće sobe, blagavaonice i ostalo. Klikom na bilo koju od ovih kategorija u središnjem dijelu stranice će se otvoriti galerija slika. Slike uključuju komade namještaja koji spadaju u tu kategoriju. Ono po čemu je ovaj dio zanimljiv je činjenica što je većina slika uslikana u domovima drugih ljudi, gdje su ti komadi namještaja i postavljeni. Naravno, određeni dijelovi namještaja su uslikani i u njihovom salonu. No, upravo ove “stvarne” slike vam mogu bolje dočarati kako će namještaj izgledati kada ga postavite u stvarni prostor. Na svaku sliku možete kliknuti i pogledati je uvećanu.

Klikom na poveznicu Gdje se nalazimo, dobit ćete detaljne informacije i karte kako doći do njihovog salona u mjestu Velike Lašće. No, osim toga, na ovoj stranici pronaći ćete i neke zanimljivosti o samom tom mjestu pa vas možda i to natjera da ih posjetite.