Gumeni tepisi za auto kao odlična zaštita koja se lako čisti

Iako naziv ne zvuči bombastično, ovaj dio opreme za auto pokazao se iznimno korisnim svakom vozaču, posebno zbog zahvalnog održavanja i izdržljivosti.
Gumeni tepisi za auto su dodatak za vozilo koji čini veliku razliku i može donijeti olakšanje vozačima u mjeri o kojoj nisu ni sanjali. Ne upijaju mirise, lako se peru, povoljni su – ovo su samo neke osnovne koristi gumenih tepiha koje ih čine nezamjenjivima u nekim vozilima.

Gumeni tepisi su izdržljivi

Izdržljivost je jedna od iznimnih karakteristika ovog komada auto opreme. Napravljeni su od kvalitetne gume koja nije osjetljiva na udarce, prljavštinu niti temperature. Izrađeni su u tamnim bojama što pristaje u svaki automobil, a omogućuje ljepši izgled jer sakriva prljavštinu.
Gumeni tepisi za auto se lako održavaju i to je karakteristika koju svaki vozač iznimno cijeni. Za razliku od tekstilni koje lako prljaju a teško čiste, gumene ćete tepihe oprati sa lakoćom a osušiti u par minutaGumeni tepisi

Tekstilni tepisi bolje upijaju prljavštinu pa se i mnogo teže čiste, dok gumene tepihe samo isperete i očistite spužvom i bit će kao novi.
Za razliku od tekstilnih tepiha koji upijaju sve mirise (recimo sokova ili hrane), gumeni tepisi za auto uopće ne upijaju mirise pa ih nije potrebno dodatno tretirati.

Gumeni tepisi imaju i dodatni plus u cijeni jer su mnogo povoljniji od tekstilnih što je vrlo bitno. Vrlo ih je lako kupiti jer trgovine auto opremom nude mnoštvo modela gumenih tepiha u svim cjenovnim rangovima.

Gumeni tepisi za auto napravljeni po mjeri

Kupovina auto tepiha je iznimno lagana jer postoji veliki asortiman namijenjen svakoj marki vozila. Većina proizvođača automobila nudi i svoje originalne gumene tepihe, ali i mogu se kupiti i univerzalni gumeni tepisi.

Gumeni tepisi za auto imaju odlične odlike za koje niste možda niti znali: Optimalno se prilažu svim oblicima u automobilu jer su napravljeni za svaki tipa auta zasebno, te imaju veliku stabilnost i fleksibilnost, ali se ne pomiču i ne savijaju u kutevima kao što može biti slučaj kod tekstilnih tepiha.

Rubovi su im visoki otprilike 1cm i ničime ne ometaju vašu fokusiranu vožnju. Iako sigurno postoji još prednosti ovog odličnog dodatka za auto, sigurni smo da ste se već uvjerili da su gumeni tepisi za auto idealni baš za vas.