Futrole za mobitele pružaju zaštitu od oštećenja

Danas bez mobitela ne možemo zamisliti svoj dan. Upravo radi toga, mobitel sa sobom imamo gotovo u svakom trenutku – dok radimo, odmaramo se, vježbamo, kuhamo, vrtlarimo ili se bavimo nekim drugim poslovima. 

Upravo radi toga, naš se mobitel veoma lako može pronaći u uvjetima za koje nije stvoren, bilo da se radi o udarcu o pod nakon što nam sklizne iz ruke ili pak ogrebotinama koje mogu nastati ako se mobitel nalazi u torbi koja je puna oštrih predmeta poput ključeva. Zato je važno imati zaštitu koja će vaš mobitel držati podalje od oštećenja. Futrole za mobitele odlična su opcija upravo za to.

Moderni mobilni dodaci

Futrole za mobitel odlična su ideja ako svoj mobitel želite zaštititi od oštećenja na moderan i jednostavan način. Kupnja futrole za mobitel jednostavnija je od kupnje klasične maske. S obzirom da se mobitel za vrijeme korištenja iz futrole obično vadi, ne morate je tražiti prema modelu mobitela, već samo prema njegovoj veličini. 

Futrole za mobitel

Futrole za mobilne telefone odlična su zaštita kada ih držite u džepu ili torbi jer ih cijele prekrivaju, za razliku od mnogih maskica. Zbog toga, nemoguće je da se na vašem telefonu izgrebe ekran ili pak desi slično oštećenje dok ga držite u torbi ili džepu jakne. Kod odabira futrole za telefon ipak je važno da obratite pozornost na veličinu, kako bi vaš mobitel bez problema stao u nju.

Simpatičan dodatak za telefon

Još jedan od razloga zbog kojih je futrola za mobitel savršen mobilni dodatak za vas jest i mogućnost personalizacije koju ona nudi. Danas se mogu pronaći u nizu boja i motiva, pa svoj mobitel lako možete ukrasiti dok je istovremeno na sigurnom od oštećenja. 

Futrole za mobitel

Razni drugi dodatci za mobitel koji će ga štititi, poput popsocketa, uvijek su dobra ideja. Za samo nekoliko kuna, svoj telefon možete spasiti od štete koja bi mogla biti fatalna za njega ili pak vaš budžet, a sve to dok vaš mobitel izgleda moderno i lijepo!

Odlična ideja za poklon

Futrole za mobitel također su super ideja za poklon. Jednostavno se pronalaze, a mogu biti napravljene od više vrsta materijala, poput:

  • Umjetne kože
  • Tekstila
  • Tanke spužve

S obzirom da model telefona (Huawei, Apple, Samsung, …) nije bitan kod njezinog odabira, manje su šanse da ćete pogreškom uzeti krivi model. Ona se lako može i personalizirati. Razne tvrtke nude mogućnost tiskanja na njih, pa na njih možete otisnuti motive poput fotografija ili pak citata. S druge strane, uz malo kreativnosti, možete ih personalizirati i sami. Ipak, pripazite pri tome da s unutrašnje strane na kojoj se nalazi mobitel ne stvorite smetnje koje bi mogle ogrebati mobitel ili pak onemogućiti da on u futrolu za mobitel sjedne kako treba.

Birajte kvalitetu dodataka za zaštitu telefona

Kod dodataka za mobitel koje ćete koristiti svaki dan, kao što su popsocket, maskice i futrole, veoma je važno da birate kvalitetu prije svega. S obzirom da su to sve dodatci koje ćete skupa s mobitelom svaki dan imati u rukama, veoma je važno da one i nakon nekoliko tjedana stalnog korištenja izgledaju dobro te i dalje zadržavaju svoju funkciju.

Prije kupnje zato provjerite kvalitetu najvažnijih dijelova futrole. Prije svega, to su spojevi koji mogu biti lijepljeni, šivani ili oboje. Spojevi materijala najslabija su karika, pa je bitno da mogu izdržati stalno vađenje i vraćanje mobitela. Dugotrajnosti futrole za mobitel možete potpomoći i tako da obratite pozornost na dimenzije. Ako između mobitela i nje ipak ima nešto prostora i šavovi se ne natežu, ona će biti dugotrajnija.

Sigurnije držanje uz popsocket

Popsocket je najnoviji dodatak mobitelu koji će njegovo držanje učiniti jednostavnijim i sigurnijim. Radi se o plastičnom dodatku nalik na veliki gumb koji se zalijepi na stražnju stranu mobitela ili maskice, a prema potrebi se može izvući u malu držalicu koju lako možete držati između prstiju ili pak na nju nasloniti svoj mobitel dok gledate neki video. 

Popsocket za mobitel je odličan dodatak za sve kojima on često ispada, jer dodatna površina za hvatanje smanjuje mogućnost da će vam iskliznuti iz ruku. Uz to, jednostavno se postavlja, a prema potrebi jednako lako ga možete i skinuti. Popsocket za telefon također omogućava lakše postavljanje na komandnu ploču u automobilu, što je pogotovo važno ako mobitel koristite za navigaciju tijekom puta. Možete ga pronaći u trgovinama s mobilnim opremom u raznim oblicima i dizajnima.