Dugotrajna svjetlost uz LED žarulje e27

Led žarulje se polako nameću kao žarulje budućnosti. Razlog zašto ih već ne nalazimo gotovo u svakom domu je njihova cijena koje je još uvijek nešto veća u usporedbi s drugim tipovima žarulja. Donedavno su žarulje sa žarnom niti pružale svjetlost u većini domova. Iako im vijek trajanja nije reprezentativan jer iznosi svega oko 1000 sati, mnogima zbog niske cijene to nije smetalo.led-zarulje-e27Jednostavno bi, bez puno razmišljanja, za malo novca kupili istu novu žarulju. No, osim niske cijene, žarulje sa žarnom nisu imale pozitivan učinak na okoliš i mnoge države su zbog toga zabranile njihovu proizvodnju i prodaju. U konačnici, to je dovelo do toga da su se ljudi počeli interesirati za druge tipove žarulja.

Karakteristike led žarulja

Glavna karakteristika, a ujedno i najveća prednost pred ostalim tipovima žarulja je njihova dugotrajnost. One mogu svijetliti i do oko 50 000 sati. Laganom matematičkom računicom možete i sami izračunati koliko ćete manje žarulja morati kupiti odlučite li se za led žarulje. Odlično reagiraju na vibracije, ne sadrže nikakve štetne spojeve i ne emitiraju UV zračenja.

Karakteristike led žarulja e27

Led žarulje e27 imaju iste karakteristike kao i bilo koja druga led žarulja. No, ono po čemu se led žarulje e27 razlikuju od drugih je njihov izgled, odnosno one izgledom oponašaju žarulje sa žarnom niti. Mnogi su navikli na taj klasični izgled pa će im led žarulje e27 biti logičan izbor. Isto tako, neke druge led žarulje su takvog oblika koji ljudima neće odgovarati za njihove svjetiljke, lustere i slično. Led žarulje e27 rješavaju taj problem.

Isto tako, led žarulje e27 nisu osjetljive na paljenja i gašenja. To znači da bez straha možete često paliti i gasiti svjetlo, bez straha od oštećivanja žarulje i smanjivanja njene dugotrajnosti. Postižu jako male temperature što znači da isijavaju jako malo topline i na taj način štede energiju.

U svakom slučaju, ako ste se navikli na karakteristični izgled žarulja, ali biste ih ipak htjeli zamijeniti s onima nove generacije, onda su led žarulje e27 najbolji izbor. S njima ćete dobiti žarulju sličnog oblika kao one koju ste imali, ali istovremeno ćete dobiti puno ekonimičniju i efikasniju žarulju koja će svijetliti puno duže.

Uštedite još više energije uz solarne svjetiljke. Ako ih još niste upoznali, pročitajte članak.

Ako ste u kupnji za lusteri onda si pročitajte naš najnoviji članak.