Uređenje i namještaj za dnevni boravak

Dnevni boravak je najprometnija prostorija svakoga stana, a razlog tome je što je namijenjen za druženje, opuštanje i odmor. Upravo zbog toga on je i najvažnija prostorija vašeg doma, te je veoma bitno da ga uredite što kvalitetnije i birate prikladan namještaj za dnevni boravak. Danas je popularno minimalističko uređenje stanova, a to podrazumijeva da … Read more »

Hidroponika za urbani uzgoj biljaka

Bavite li se uzgojem poljoprivrednih kultura, vjerojatno vas zanima svaka novost vezana uz tu temu. Sigurniji uzgoj i kvalitetniji urod sigurno su cilj kojem težite, zbog čega je bitno da se upoznate s različitim metodama uzgoja, kako biste mogli pronaći najbolju metodu za svoje potrebe. Hidroponika je jedna od takvih metoda uzgoja, u kojoj se … Read more »

Lusteri – izvor svijetla i estetike

Lusteri su danas puno više od običnog rasvjetnog tijela. Osmišljeni su i dizajnirani na način da osvjetljavaju, ali i da istovremeno podižu stil i dinamiku svake prostorije. Osim toga, formalni lusteri se više ne ograničavaju isključivo na blagovaonice, dnevne ili spavaće sobe. Oni su u moderno vrijeme čest gost u hodnicima, na stubištima, na terasama, … Read more »

Tradicionalan roštilj svima dostupan

Roštilj jeste nešto zaista posebno, a iako je često na meti kritika, odgovor onih koji vole roštilj je poprilično jasan. Roštiljanjem se ne stvara samo roštilj već i veza između ljudi koji sudjeluju u stvaranju istog, međusobna ljubav koja vlada između onih koji ga prave i sklad koji nastaje kada je roštilj gotov i kada … Read more »

Dodatno osvjetljenje za vaš radni stol

Srednji vijek iako se  naziva periodom mračne ljudske povijesti, sa sobom nosi neke velike promjene i ostvarenja. Za početak on je nešto što je uzrokovalo da se period poslije njega istječe po velikoj pismenosti i znanju, gdje dolazimo do današnjeg vremena, gdje gotovo ne postoji mlada osoba da je needucirana. Naravno, ovo se odnosi na … Read more »

Pouzdan, a ekonomičan roštilj

Da bi nešto nazvali pouzdanim potrebno je ispuniti mnogo faktora. Neki od tih faktora su dostupnost i ažurnost u raznim situacijama. Ista stvar je i kod roštilja, kod kojih imamo mnoge vrste, oblike i tipove, pa je potrebno izabrati ono pravo ako želite da baš pouzdanost bude zadovoljena, a da ekonomičnost također bude dobra. Read more »

Cvijeće – mirišljavi dodatak za sve

Svaki cvijet na ovoj planeti može da ispriča bezbroj priča. Od njegovog nastanka, rasta pa sve do trenutka kada bude ubran i pružen kao znak prijateljstva, ljubavi, ali i mnogo drugih stvari. Bez obzira o kakvom cvijeću se radi, uvijek će postojati oni pravi, istinski zaljubljenici u cvijeće, koji će ga vrlo rado držati kod … Read more »