Brže pronađite obuću online

Kupovanje obuće mnogima predstavlja određeni problem. Problem nije u tome što oni ne bi htjeli kupiti neke nove cipele, tenisice, sandale ili nešto drugo, već u tome što nemaju volje za hodanjem po trgovinama. Često se u jednoj trgovini ne može pronaći ono što se traži pa je potrebno obići nekoliko trgovina.

Razvoj tehnologije nam je danas taj proces znatno olakšao pa se obuća danas može kupovati i online. U početku su ljudi bili dosta skeptični prema tom novom načinu kupnje, ali nakon što su uvidjeli sve prednosti, sve ga češće koriste. Jedna od online trgovina obućom je i Infashion.

Obuća pregledno raspoređena

Online trgovina obuće www.infashion.hr spada u kategoriju onih trgovina koje ćete odmah zavoljeti nakon što je jednom posjetite. Vrlo pregledan dizajn njihovih stranica olakšava snalaženje, a svim novim posjetiteljima će odmah biti jasno kako je sve posloženo. Na vrhu je lako uočljiv izbornik, a mnoge će najviše zanimati dio vezan uz obuću. Prelaskom mišem preko njega vidjet ćete da možete birati sljedeće kategorije:

  • sportska obuća
  • gležnjače
  • Oxfordice i Loaferice
  • pune pete
  • čizme
  • salonke
  • espadrile
  • niske sandale
  • visoke sandale

Klikom na svaku od tih kategorija otvorit će vam se nova stranica s ponudom.

Detaljne informacije o obući

Kada odaberete kategoriju koja vas zanima, otvorit će vam se stranica s popisom proizvoda unutar te kategorije. Na toj stanici vidjet ćete sliku svakog proizvoda, zajedno s cijenom. Kada vidite nešto što vas zanima, jednostavno kliknete na proizvod te će vam se otvoriti nova stranica s detaljnim informacijama o tom proizvodu. Tako ćete saznati od kojih materijala su izrađene tenisice, cipele ili nešto drugo što vam se sviđa te razne druge informacije.


Ispod proizvoda uvijek ćete vidjeti i neke slične proizvode koji bi vas mogli zanimati tako da i među njima možda pronađete nešto što vam se sviđa.

Razne veličine obuće

Kako bi zadovoljila svoje kupce, online trgovina obuće Infashion uvijek nudi i nekoliko različitih veličina koje možete odabrati prilikom kupnje. Tako će osnovni korak prije nego krenete s procesom kupnje biti odabir veličine. Kod većine proizvoda moći ćete odabrati više veličina, dok će kod nekih taj broj biti nešto manji, ovisno o stanju na zalihama.

U svakom slučaju, ovdje ćete na jednom mjestu pronaći veliki broj proizvoda po odličnim cijenama.