Anni – računalna oprema i servis

Tvrtka Anni d.o.o. nudi brojne proizvode i usluge. Tako se nudi razna računalna oprema, tv, audio, video i foto oprema i mnogo drugih proizvoda. Također, ova tvrtka nudi i brojne usluge, a servis računalne opreme im je jedna od glavnih usluga. Svi proizvodi i usluge, kao i sve ostale važne inormacije mogu se pronaći na njihovoj web stranici www.anni.si.

Web stranice bogate sadržajem

Ono što se odmah može uočiti otvaranjem web stranice anni.si je bogatstvo sadržaja. Putem ove web stranice možete pronaći sve proizvode i usluge koja ova tvrtka nudi. Određene web stranice bogate sadržajem često imaju problema s loše izvedenom navigacijom, odnosno korisnik se teško snalazi. Srećom, ovdje to nije slučaj i zbog odlične navigacije sve je nadohvat ruke i vrlo pregledno. Pri samom otvaranju ove web stranice, na sredini se može uočiti reklamni dio koji se izmjenjuje, na kojem tvrtka oglašava svoje trenutne akcije i popuste. Na samom vrhu stranice nalazi se traka s ponudom usluga, dok se malo ispod nalazi i traka s kategorijom proizvoda.

Prelaskom miša preko bilo koje od tih kategorija, odmah se prikazuje detaljni prikaz svih manjih kategorija te sve što se nalazi u njima. Na taj način se izbjeglo gomilanje podataka na glavnoj stranici. Na istoj traci s popisom kategorija, smjestile su se još i poveznice do proizvoda na akciji, novih proizvoda te do bloga.

Servis ima svoju podstranicu

Kliknete li na poveznicu za računalni servis, bit ćete preusmjereni na podstranicu, servis.anni.si. Sama činjenica što je za servis napravljena posebna podstranica, dovoljno govori o tome koliko ozbiljno ova tvrtka shvaća svoje usluge. Ovdje možete saznati koje sve vrste servisa su vam na raspolaganju, zatražiti rezervne dijelove za svoje proizvode putem posebnog obrasca, itd. Također, putem poveznice “Cijene” možete vidjeti sve moguće cijene servisa, kako bi, ukoliko se odlučite za njihovu uslugu, vaš trošak bio potpuno transparentan.

Kada se pogledaju ove web stranice u cjelini, može se vidjeti da je u njihovu izradu uloženo jako mnogo truda. Izgledaju vrlo profesionalno, bogate su sadržajem, jednostavne navigacije i zbog svega toga će se mnogi odlučiti za kupovinu proizvoda ili naručivanje usluga upravo od ove tvrtke.

Prečitajte i šta se može kupiti u još jednoj odličnoj web trgovini www.wayteq.si.