Motorna ulja se preporučuju mijenjati redovito svake godine

Za siguran i učinkovit rad motora

Automobili nekada i danas sastavljeni su od brojnih autodijelova i svi čine jednu kompaktnu cjelinu. Jedan od najvažnijih dijelova automobila zasigurno je motor. Njega se može nazvati žilom kucavicom cijelog sustava jer bez njegovog besprijekornog funkcioniranja nećete stići daleko. On je također sastavljen od mnoštva malih dijelova koji svi moraju optimalno raditi.  Tijekom vožnje se … Read more »

Krovne kutije

Kupovina i montaža krovne kutije

Prva stvar koju morate pogledati kod krovne kutije jesu dimenzije. Morate znati je li dovoljno velika za sve što vama treba, pogotovo ako imate sportsku opremu ili nešto slično što ima neobične dimenzije. Obavezno pogledajte i veličinu dijelova za montažu, jer je moguće da je vaš auto preširok ili preuzak za neke vrste krovnih kutija. Read more »

Važna komponenta motora automobila

Motori u današnjim automobilima sve su napredniji. Naravno, neki osnovni dijelovi i dalje su tu, ali mnogi dijelovi doživjeli su velike preinake. A sve to kako bi automobili imali sve bolje performanse. Svaki proizvođač iz tog razloga u svom timu zapošljava brojne stručnjake i inženjere koji se trude stvoriti što bolji motor, da bude što … Read more »

Najam automobila za bezbrižno putovanje

Najam automobila u zadnjih je nekoliko godina na ovim prostorima iz relativno nepoznate grane poslovanja prešao u vrlo popularan način putovanja. Unajmljivanje automobila postalo je realna i isplativa opcija mnogima. Tako ga koriste turisti koji se žele pobliže upoznati s krajolikom ili pak poslovnjaci koji u kratkom roku u novom gradu moraju obaviti nekoliko sastanaka, … Read more »